Háy János Arany Medál-díjas

Az Arany Medál-díj közönségszavazásán Háy Jánost választották meg az év írójának. Az elismeréseket december 5-én vehették át a díjazottak.

FociFesztivál irodalmi programokkal

2012. szeptember 1-én a Telki Edzőközpontban második alkalommal rendezi meg a Magyar Labdarúgó Szövetség az egész napos családi eseménynek szánt FociFesztivált, a programoknak ezúttal a Litera által szervezett irodalmi sátor is kitüntetett helyszíne lesz. 

10 híres sztori - A Litera 10. előszilveszteri partija

Vajon hogyan alakulna Pierre Bezuhov, Hamlet, Raszkolnyikov vagy Gregor Samsa sorsa, ha jeles kortárs íróink kezébe adnánk életük irányítását? A Litera irodalmi portál tíz kiváló szerzője magyar és világirodalmi klasszikusok jól ismert jeleneteit és hőseit kelti életre december 30-án a Trafóban. Nagyszabású és fergeteges jubileumi partit ígérhetünk.

Vasárnapi ebéd címen írt drámát Háy János a Nemzeti pályázatára

Háy János: Vasárnapi ebéd címen írt polgári színjátékot a Nemzeti Színház drámapályázatára, a "Tiszteld atyádat és anyádat, hogy hosszú ideig élj azon a földön, amelyet az Úr a te Istened ád te néked" parancsolatra.


Háy János Indiában

Gézababua címmel jelent meg Háy János válogatott műveinek indiai fordítása

Október 20-án Delhiben, az indiai Sahitya Akademi (Irodalmi Akadémia) találkozóján kezdődött el Háy János hivatalos indiai programja. Indiai útját a Magyar Kulturális Alap és a Balassi Intézet „Vendégoktatók a Magyar Kultúráért” pályázata teszi lehetővé, amely Indiában „Párbeszéd a színházban és a színházon kívül” címmel dialógust


Könyvesblog est: Háy János a mélygarázsban

Az új regényről, a Rájátszásról, írásról, idegesítő problémákról kérdezzük az írót a Könyvesblog-est újabb beszélgetésén.

Könyvesblog est: Háy János a mélygarázsban

Az új regényről, a Rájátszásról, írásról, idegesítő problémákról kérdezzük az írót a Könyvesblog-est újabb beszélgetésén.